Wolf Concept

SOLUŢII OFERITE

SERVICIILE NOASTRE

Asigurăm o echipa dedicată de specialişti care urmează un flux de lucru foarte bine documentat în vederea asigurării calitaţii şi menţinerii unor standarde înalte de calitate pentru fiecare proiect.

service

BRANDING

În viziunea noastră brandingul reprezintă totalitatea metodelor prin care o organizaţie sau un produs comunică, simbolizează şi se diferenţiază către audienţele sale.

service

DESIGN GRAFIC

Prin intermediul conceptelor noastre creative vă ajuăm să interacţionaţi cu publicul ţintă combinând imagini, cuvinte şi idei pe diverse materiale de comunicare vizuală.

service

WEB DESIGN

Construim website-uri moderne, cu un impact puternic asupra publicului ţintă, uşor de folosit şi înţeles, accesibile de pe orice platformă şi foarte prietenoase cu motoarele de căutare.

service

E-COMMERCE

Dezvoltăm şi implementăm magazine online pentru clienţi cu arii de activitate diferite, utilizând cu succes concepte de marketing online care duc la acţiuni de vânzare repetată.

service

ANIMATII ŞI SPOTURI VIDEO

Video marketingul reprezintă unul dintre cele mai puternice canale de interacţiune cu publicul ţintă. 87% din userii de social media vizializează spoturile brandurilor favorite.

service

MARKETING & PROMOVARE

Echipa noastră dedicata se consultă cu dvs. pentru a construi o strategie în funţie de obiectivele propuse, aplicând diferite metode de optimizare pentru atragerea traficului relevant.

PAS CU PAS

PROCESE

Faptul că abordăm orice proiect din perspectiva consumatorului și înțelegem perfect nevoile acestuia, ne permite să dezvoltăm o arhitectură de produs final practică și foarte flexibilă, prin diversitatea tehnologiilor folosite.

ANALIZĂ
ŞI CERCETARE.

Prima etapă o reprezintă întâlnirea cu clientul şi obţinerea de informaţii concrete despre propriul său business. Analizăm atent fiecare informaţie primită, punem întrebări şi cerem documente suplimentare dacă este necesar care să ne clarifice situaţia actuală a business-ului.

PLANIFICARE
ŞI CREARE.

Suntem pasionaţi de psihologia consumatorilor si ne dedicam creativitatea pentru satisfacerea nevoilor lor. Îmbinăm planificarea strategică cu gândirea creativă şi le desăvârşim în produse executate impecabil care ulterior ajung la consumatorul final.

DEZVOLTARE
ŞI IMPLEMENTARE.

Implementarea include o gamă largă de activităţi şi produse finite. Aceasta poate să includă design grafic, design digital, webdesign, site-uri de comert electronic, spoturi publicitare, realizare de şedinţe foto sau realizare de filme de prezentare.

TESTARE
ŞI LIVRARE.

Odată cu finalizarea procesului de implementare si dezvoltare se trece la partea de testare. Suplimentar ne preocupăm constant de îmbunătațirea relaţiei de colaborare între echipa noastră şi cea a clientului reducând astfel timpul necesar livrării unui proiect.

banner
service
ORIENTARE CĂTRE CLIENT

Obiectivul nostru este acela de a aduce valoare clienților noștri bazându-ne pe modelul lor de business și pe obiectivele pe care își doresc să le îndeplinească.

service
CALITATE ÎNAINTE DE TOATE

Lucrăm continuu, dedicându-ne 100%, la îmbunătățirea proceselor de dezvoltare și la automatizarea controlului calității serviciilor oferite.

service
COMUNICARE ȘI MUNCA ÎN ECHIPĂ

Ne implicăm total în proiectele clienților noștri pentru a produce un impact pozitiv și pentru a-i ajuta să-și îndeplinească obiectivele.

service
DEZVOLTARE CONTINUĂ

Ca rezultat al standardelor noastre înalte de livrare și calitate, avem o rată de retenție a clienților impresionantă și asta ne motivează să evoluăm în continuare.

PROIECTE
RECENTE

Suntem pasionaţi de psihologia consumatorilor si ne dedicam creativitatea pentru satisfacerea nevoilor lor. Îmbinăm planificarea strategică cu gândirea creativă şi le desăvârşim în produse executate impecabil.

PORTOFOLIU CONTACTAȚI-NE