Wolf Concept
image

CREATING NEW RULES

Trei cuvinte care exprimă însăşi esenţa Wolf Concept. Creating New Rules nu reprezintă doar un slogan! Reprezintă modul nostru de a vedea lumea, creativitatea, inovaţia, viziunea şi inventivitatea de care dăm dovadă în implementarea proiectelor noastre.

service
CONCEPTE CREATIVE

Wolf Concept este o agenţie de publicitate modernă, având viziunea necesară pentru a impune integrarea obligatorie a conceptelor sale în mediile online.

service
SERVICII DEDICATE

Pentru noi, ca agenţie de publicitate, nu există spaţii între marketing online, strategie de comunicare, dezvoltare creativă, conţinut informaţional, advertising sau retail design.

service
REZULTATE POZITIVE

Viziunea agenţiei de publicitate Wolf Concept asupra muncii de promovare şi comunicare implică planificare punctuală, aplicare strictă şi rezultate pozitive.

Mai Multe Despre Noi

ÎMPREUNĂ FACEM DIFERENŢA

Asigurăm o echipa dedicată de specialişti care urmează un flux de lucru foarte bine documentat în vederea asigurării calitaţii şi menţinerii unor standarde înalte de calitate pentru fiecare proiect.

PROIECTE RECENTE

Suntem pasionaţi de psihologia consumatorilor si ne dedicam creativitatea pentru satisfacerea nevoilor lor. Îmbinăm planificarea strategică cu gândirea creativă şi le desăvârşim în produse executate impecabil.

01/05

Branding, Web Design

PROIECT
DATA SOLVE

Data Solve oferă servicii de restructurare, insolvență și faliment mediului de afaceri, bancherilor, instituțiilor statului, partenerilor sociali, cat și membrilor societății civile.

Vezi Portofoliu

Banner

02/05

Branding, Web Design

PROIECT
CARA HR

De-a lungul timpului, compania noastră și-a demonstrat profesionalismul în raport cu partenerii noștri oferindu-le acestora cunoștințele și abilitățile noastre.

Vezi Portofoliu

Banner

03/05

Web Design, Design Grafic

PROIECT
SALEX

Cu o experiență de peste 25 de ani în fabricarea articolelor de ambalaje din mase plastice, Salex a reușit să se impună ca fiind unul dintre liderii regionali pe acest segment de piață.

Vezi Portofoliu

Banner

04/05

Branding, Web Design

PROIECT
PEPO

Descoperă cine suntem, ce facem și ce înseamnă sa vii la Centrul de Psihologie Educațională și Parenting Oradea. Nu le știm pe toate, însă la ceea ce ne pricepem punem toată dăruirea.

Vezi Portofoliu

Banner

05/05

Branding, Web Design

PROIECT
MEDIMONDE

Medimonde FRANCE este o societate privată franceză care oferă soluții integrate venite în întâmpinarea problemelor de lipsa de personal din sectorul medical din vestul Franței.

Vezi Portofoliu

Banner

SOLUŢII OFERITE

SERVICIILE NOASTRE

Ne străduim să livrăm servicii şi produse de cea mai înaltă calitate. Reuşim să atingem constant acest obiectiv mulţumită experienţei acumulate de-a lungul timpului.

service

BRANDING

În viziunea noastră brandingul reprezintă totalitatea metodelor prin care o organizaţie sau un produs comunică, simbolizează şi se diferenţiază către audienţele sale.

service

DESIGN GRAFIC

Prin intermediul conceptelor noastre creative vă ajuăm să interacţionaţi cu publicul ţintă combinând imagini, cuvinte şi idei pe diverse materiale de comunicare vizuală.

service

WEB DESIGN

Construim website-uri moderne, cu un impact puternic asupra publicului ţintă, uşor de folosit şi înţeles, accesibile de pe orice platformă şi foarte prietenoase cu motoarele de căutare.

service

E-COMMERCE

Dezvoltăm şi implementăm magazine online pentru clienţi cu arii de activitate diferite, utilizând cu succes concepte de marketing online care duc la acţiuni de vânzare repetată.

service

ANIMATII ŞI SPOTURI VIDEO

Video marketingul reprezintă unul dintre cele mai puternice canale de interacţiune cu publicul ţintă. 87% din userii de social media vizializează spoturile brandurilor favorite.

service

MARKETING & PROMOVARE

Echipa noastră dedicata se consultă cu dvs. pentru a construi o strategie în funţie de obiectivele propuse, aplicând diferite metode de optimizare pentru atragerea traficului relevant.

CLIENŢII NOŞTRI

EI AU ALES SĂ AIBĂ ÎNCREDERE ÎN NOI

Wolf Concept reprezintă o experienţă digitală, cu peste 10 ani de experienţă în domeniu, având în portofoliu parteneri atât la nivel naţional cât şi la nivel internaţional.

img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img

ÎMPREUNĂ
FACEM DIFERENŢA

De-a lungul timpului, Wolf Concept s-a dovedit ca fiind un partener de încredere, angajat să dezvolte parteneriate de lungă durată şi relaţii productive cu clienţii săi.

Să găsim soluţii pentru probleme complexe şi să avem clienţi mulţumiţi e mai mult decât jobul nostru - e pasiunea noastră. Principalul nostru obiectiv este acela de a oferi servicii de calitate clienţilor nostri, lucru ce ne-a permis dezvoltarea unor parteneriate de succes şi de lunga durata. Pentru atingerea acestui obiectiv avem nevoie de eficienţă. De aceea, dezvoltarea este un factor esenţial pentru noi, fie ca vorbim de îmbunătăţirea proceselor de lucru sau de dezvoltarea colegilor noştri.

service
SOLUŢII EFICIENTE

PENTRU PROIECTE COMPLEXE