Banner
Project

REZUMAT

 

Data Solve oferă servicii de restructurare, insolvență și faliment mediului de afaceri, bancherilor, instituțiilor statului, partenerilor sociali, cat și membrilor societății civile. Noi vă oferim soluțiile necesare pentru depășirea dificultăților economice și financiare. Suntem experți în cercetarea stării de insolvabilitate și în practica judiciară de administrare a procedurilor de insolvență.

 

PROVOCAREA - Branding, Identitate Vizuală, Logo Design, Design Grafic, Web Design, Social Media.

Project
Project
Project

REZULTATUL

 

O identitate unitară și bine conturată pe toate planurile, care a permis diferențierea de competiție și întărirea poziției de lider de piață pentru acest segment, un website modern, full responsive, multi-language, atractiv și ușor de folosit și o prezență corectă în sfera rețelelor de socializare sunt punctele forte ale colaborării cu Wolf Concept.

Project
Project

Cristina Popa - General Manager | Data Solve

 

"Wolf Concept este una dintre cele mai creative, inovative și eficiente agenții de publicitate cu care am lucrat vreodată. Rezultatele obținute vorbesc de la sine. Am apreciat nu doar competența ci și flexibilitatea și disponibilitatea echipei Wolf Concept. Recomand cu încredere!"

CATEGORIA
Web Design
CLIENT
Data Solve
DATA
12 Decembrie 2017
DESIGNER
Andrei Alecu