Banner
Project

REZUMAT

 

Psihologie Educațională. Descoperă cine suntem, ce facem și ce înseamnă sa vii la Centrul de Psihologie Educațională și Parenting Oradea. Suntem pasionate de ceea ce facem. Nu le știm pe toate, însă la ceea ce ne pricepem punem toată dăruirea.

 

PROVOCAREA - Branding, Identitate Vizuală, Logo Design, Design Grafic, Web Design, Social Media.

Project
Project
Project

REZULTATUL

 

O identitate unitară și bine conturată pe toate planurile, care a permis diferențierea faţă de competiție și întărirea poziției pe o piață tot mai competitivă şi o prezență corectă în sfera rețelelor de socializare sunt punctele forte ale colaborării cu Wolf Concept.

Project

Delia Bîrle - Conf. Univ. Dr. | Universitatea din Oradea

 

"Să colaborez cu Wolf Concept pentru servicii de web design și identitate vizuală a fost cea mai inspirată alegere. Sunt foarte atenți la nevoile clienților, colaborarea este una facilă, termenele sunt respectate, oferă idei inspirate - într-un cuvânt profesioniști la cel mai înalt nivel. Identitatea vizuală creată de Wolf Concept te scoate cu siguranță din anonimat.

 

Recomand, cu toată seriozitatea, oricui ține ca imaginea organizației să fie una de impact și realizată profesionist, în cele mai mici detalii. Produsele lor, în cazul meu, au fost WOW de fiecare dată!"

CATEGORIA
Web Design
CLIENT
P.E.P.O
DATA
18 Martie 2017
DESIGNER
Andrei Alecu