Banner
Project

REZUMAT

 

Medimonde FRANCE este o societate privată franceză care oferă soluții integrate venite în întâmpinarea problemelor de lipsa de personal din sectorul medical din vestul Franței (regiunea Bretania). Recrutează și plasează personal specializat în toate domeniile medicale (medici stomatologi, medici generaliști, medici specialiști, asistenți medicali, farmaciști, specialități paramedicale) pentru sectorul medical privat și/sau public (cabinete liberale individuale, clinici private, spitale, colectivitați locale).

 

PROVOCAREA -  Branding, Identitate Vizuală, Logo Design, Design Grafic, Web Design, Social Media.

Project
Project
Project

REZULTATUL

 

O identitate unitară și bine conturată pe toate planurile, care a permis diferențierea faţă de competiție și întărirea poziției pe o piață tot mai competitivă şi o prezență corectă în sfera rețelelor de socializare sunt punctele forte ale colaborării cu Wolf Concept.

Project

Mihai C. Mate - Director | Medimonde FRANCE

 

"Cu dificultățile aferente începutului (anul 2012), am încercat să creez, fără ajutor exterior, o anumită imagine și o prezență on-line astfel încât potențialii clienți să aibă informația disponibilă. Ei bine, de la disponibilitatea informației până la venirea în întâmpinarea clientului și canalizarea lui spre concretizarea unei relații de afaceri e drum lung. Ceea ce face foarte bine Wolf Concept este exact această concentrare a imaginii, sub toate formele, către rezultat. Atât on-line, cât și în ceea ce presupune identitatea vizuală sau restul pachetului de suport marketing, totul este conceput în scopul comunicării rapide, simple, la obiect.

 

Așadar, dincolo de "bla bla-ul" comercial a multor "creatori de imagine", Wolf Concept lucrează simplu, eficient, concentrat pe țintă, fără umplutură de dragul volumului. În concluzie, pot spune că nu merită să pierzi timpul încercând să faci singur lucruri la care alții chiar se pricep."

CATEGORIA
Web Design
CLIENT
Medimonde
DATA
17 August 2017
DESIGNER
Andrei Alecu