Banner
Project

REZUMAT

 

Cabinetul Individual de Psihologie - Corina Chiorean oferă servicii de consiliere psihologică şi psihoterapie pentru copii, adolescenţi şi adulţi de toate vârstele. Este un cabinet privat profesionist, dedicat furnizării serviciilor de psihologie, consiliere psihologică şi psihoterapie la cele mai înalte standarde etice.

 

Venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu un pachet de servicii dedicate care cuprinde: Evaluare psihologică, Consiliere şi informare pentru părinţi, Psihoterapie de cuplu, Psihoterapie pentru copii, Psihoterapie pentru adolescenţi, Psihoterapie de grup şi Psihoterapie Individuală.

 

PROVOCAREA -  Branding, Identitate Vizuală, Logo Design, Design Grafic, Social Media.

Project
Project
Project

REZULTATUL

 

O identitate unitară și bine conturată pe toate planurile, care a permis diferențierea faţă de competiție și întărirea poziției pe o piață tot mai competitivă şi o prezență corectă în sfera rețelelor de socializare sunt punctele forte ale colaborării cu Wolf Concept.

Project

Corina Chiorean - Psiholog

 

"Mulțumesc, Wolf Concept! Una dintre puținele firme de acest gen unde am întâlnit deopotrivă creativitate, mult profesionalism, înalt nivel calitativ, respect față de client, rapiditate în execuție și extrem de multă implicare! Recomand cu încredere!"

CATEGORIA
Web Design
CLIENT
Corina Chiorean
DATA
7 Iulie 2017
DESIGNER
Andrei Alecu