Banner
Project

REZUMAT

 

Tregoris se adresează tuturor companiilor care iși doresc o externalizare a departamentului de IT fie completă, fie parțială. Serviciile de outsourcing iți oferă stabilitate în rezolvarea problemelor tehnice și reducerea timpului necesar acestei activități.

 

PROVOCAREA -  Branding, Identitate Vizuală, Logo Design, Design Grafic, Social Media.

Project
Project
Project

REZULTATUL

 

O identitate unitară și bine conturată pe toate planurile, care a permis diferențierea faţă de competiție și întărirea poziției pe o piață tot mai competitivă şi o prezență corectă în sfera rețelelor de socializare sunt punctele forte ale colaborării cu Wolf Concept.

Project
Project

Anthony Balan - Director General | Tregoris

 

"Afirmăm faptul că pentru noi, colaborarea cu echipa Wolf Concept a fost cea mai bună alegere! Înca de la primul contact s-au implicat activ in realizarea obiectivelor noastre legate de îmbunătățirea imaginii companiei noastre atât în mediul online cât și offline. Datorită rezultatelor pozitive obținute cât și a modului profesional în care s-a desfășurat această colaborare, dorim să menținem acest parteneriat și recomandăm, în același timp, Wolf Concept tuturor celor care sunt în căutarea unor servicii de calitate cu rezultate pozitive."

CATEGORIA
Design Grafic
CLIENT
Tregoris
DATA
23 Mai 2017
DESIGNER
Andrei Alecu